lopende band

    Het bedrijf heeft het wetenschappelijke standaardbeheersysteem en perfectioneert het uitvoerige kwaliteitsbeheersysteem en heeft de snelle dienst en het attente systeem van de naverkoopdienst. Inleiding van geavanceerde technologie, selectie van uitstekend hydraulisch systeem. Het principe van nauwkeurig en stabiel en efficiënt mechanisch ontwerp! Het uitstekende productiemateriaal, sterke technische kracht, ging verwerkingsvermogen, volledige testende faciliteiten vooruit. Betere prestaties en de betere dienst! Onze snijmachine en ander materiaal worden wijd gebruikt in schoenen, leergoederen, bagage, autodecoratie, kleding, hoed, de houten, plastic verpakkende en andere industrieën. Wij worden toegewijd aan het verstrekken van kwaliteitsproducten en de beste oplossing voor onze klanten met onze innovatieve en eerlijke de dienstfilosofie.

OEM / ODM

    Ons bedrijf is een bedrijf dat snijmachine, het ontwikkelen, het ontwerpen, productie, het verkopen en de technische diensten integreert zich. Wij hebben over langdurig van tijd geaccumuleerd, en wij hebben een grote verscheidenheid van materiaal en materiaal. Van het programmeerbare model van de controleautomatisering aan het economische gebruiksmodel, van mechanische snijmachine aan hydraulische snijmachine, zijn er meer dan 80 specificaties, die goed - gekend in binnenlandse en buitenlandse markten zijn.

R & D

    De laatste jaren, hangt het bedrijf de ontwikkeling van wetenschap en technologieinnovatie aan, constant introducerend geavanceerde technologie en moderne beheerswijze in binnen- en buitenland, zet en verbetert het de productonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoopinstallatie, test en het systeem van de onderhoudsdienst op, versnelt high-tech productonderzoek en ontwikkeling, kan het product wijd in schoenen worden gebruikt, verkopen de zakken, de leergoederen en andere industrieën, de producten goed over het hele land, goedgekeurd door binnenlandse en buitenlandse handelaars.

Laat een bericht achter