De ontwikkeling van de snijmachine

September 19, 2017
Laatste bedrijfsnieuws over De ontwikkeling van de snijmachine

De snijmachine wordt ook etc. genoemd scherp bed, snijdende pers, het voeden machine, matrijzensnijmachine, snijmachine.

 

Productienorm: De norm van de snijmachineproductie: HG/T 2420-1993.

Werkingsgebied van gebruik van de snijmachine: Geschikt voor schuimend materiaal, karton, textiel, kunststof, leer, rubber, verpakkingsmaterialen, vloermaterialen, tapijt, glasvezel, cork en ander materieel messenknipsel.

 

De hoge graad van automatisering van het scherpe materiaal omvat: computergestuurde beweegbare hoofdsnijmachine, lasersnijmachine, de straalsnijmachine van het hoge drukwater en computersnijmachine. Bovendien werden Italië en Groot-Brittannië het unsharpmasker een de productiebedrijf van de projectiesnijmachine, dit soort materiaal op blanking met schommelingstype scherpe hulpmiddelen en visueel observatieapparaat, dat voor contouraftasten wordt gebruikt uitgevoerd op het leer, of in het leer op het projectiemodel om het scherpe materiaal van het werkregelingen op leer op de reeks rijen te leiden.

 

De methode om de snijmachine te selecteren: Mechanische snijmachine, Mechanische aandrijvingssnijmachine, Hydraulische aandrijvingssnijmachine.

 

De oorsprong van de snijmachinenaam

De Engelse naam van de snijmachine is Snijder Aanpassing, wat snijmachine betekent. Het is een verwerkingsmachine die in industriële productie wordt gebruikt diverse soorten flexibele materialen te snijden. Dit type van machine past vele verschillende titels aan die op lokale gewoonten worden gebaseerd. In buitenland, roepen zij het de snijmachine; In Taiwan, volgens zijn Engelse vertaling, wordt het toeval van Chinese betekenis genoemd de snijmachine;

In Hong Kong, roepen de mensen hen biermachines die op hun functie worden gebaseerd; In het vasteland, zijn de mensen ook genoemd geworden het voeden machine. Op de kustgebieden van China, is er een overeenkomstige naam voor dit product. Aangezien zij het scherpe bed in Guangdong riepen, roept de fujian vraag het de stempelpers, zij de blanking machine in wenzhou, Shanghai riep, het de scherpe materiële machine, anderen vraag het de snijmachine, snijmachine, schoenenmachine, etc. Al deze titels vormen natuurlijk de sleutel aan de snijmachine. In feite, roepen de meeste mensen het nog de snijmachine.

 

Het doel van de snijmachine

In industriële productie, is het gebruik van snijmachines zeer uitgebreid. Zijn hoofdfunctie is de van vormende hulpmiddelmatrijs gebruik te maken, en het blad of de halffabrikaten te krijgen dat de mensen door blanking nodig hebben. Geschikt om allerlei zacht blad te verwerken voelden de materialen zoals leer, doek, textiel, plastiek, rubber, karton, wol, asbest, glasvezel, cork en andere synthetische materialen.