De Machine van de het Knipselpers van het hoge Precisieleer met het Systeem van de Computercontrole

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam YAOYU
Certificering CE
Modelnummer XCLP 3 yy
Min. bestelaantal 1 set
Verpakking Details Houten kist
Levertijd 30 DAGEN
Betalingscondities TT50% VOORAF, 50% VÓÓR VERZENDING
Levering vermogen 100 sets per maand
Productdetails
Parameter Kan worden aangepast Motormacht 5.5KW
Hoog licht

clicker snijmachine

,

leer klikkende machine

,

De Machine van de het Knipselpers van het hoge Precisieleer 

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Snijmachine van de hoge Precisie Schurende Doek

 

 

 

 

Parameter:

Maximumimpuls 600KN
Seissorsnelheid 0.10m/s
Slagaanpassing 0150mm
Waaier tussen de werkende lijsten 60210mm
Grootte van de hogere dringende raad 1800×740mm
Grootte van de dringende raad 1800×750mm
Motormacht 5.5KW
Totaal gewicht 3600kg

Nota: Het bedrijf kan de speciale specificaties zoals scherpe streek aanpassen, voedend wijze (het enige, tweezijdige automatische voeden) volgens de eisen van de klant.

 

Voordeel:

Het traditionele proces wordt gebruikt scheurend machine in a, opnieuw bezet snijdende machine zette de doek in kleine die machines, in beetjes overhaast worden gestort, een groot aantal consumptiearbeidskrachten, te verminderen productieefficiency.

Het traditioneel procesmateriaal is verouderd geweest, en in het licht van het tekort aan traditioneel procesmateriaal, heeft ons bedrijf speciaal productiemateriaal voor de productie van het industriële wiel ontwikkeld (duizend-pagina wiel), dat zeer de productieefficiency verbetert.

Nu, hebben wij 1,4 meters van doek, bijvoorbeeld, besnoeiing in 2 cm * 7 cm-de stukken met een u-vormige groef, onze machines gebruiken en het scherpe mes is 70 stukken, een minuut over 25 keer per seconde, die kan een scheurende machine kleine stempel niet drie dagen snijden bedekken wij acht uren werken een machineproductie, een hoge productieefficiency is.

In het algemeen het apparaat met het geavanceerde hydraulische systeem en het systeem van de computercontrole, met automatisch in evenwicht brengend apparaat, om de volledig zelfde scherpe diepte van elke knipselpositie, sterke scherpe kracht, laag mislukkingstarief, scherpe snelheid, kleine machtsconsumptie, enz. te verzekeren.

 

 

Toepassing:

Het product XCLP 3 yy de schurende die doeksnijmachine van de reeks hoge precisie, met het systeem van de computercontrole en automatisch voer, automatisch die het voeden systeem wordt uitgerust, is een product voor schurende malende producten wordt ontworpen.

Zijn producten zijn geschikt voor productie van 3M-vezeldoek, kleine drijvende kracht, schachtwiel, zandring, duizend-pagina wiel, reuzewiel, breiend wiel, enz.