Snijmachine van de hoge Precisie de Plastic Matrijs, de Hydraulische Snijmachine van de Persmatrijs 

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam YAOYU
Certificering CE
Modelnummer YY
Min. bestelaantal 1 set
Verpakking Details Houten kist
Levertijd 30 DAGEN
Betalingscondities TT50% VOORAF, 50% VÓÓR VERZENDING
Levering vermogen 100 sets per maand
Productdetails
Parameter Kan worden aangepast
Hoog licht

de snijmachine van de leermatrijs

,

het scherpe materiaal van de schuimmatrijs

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De automatische Snijmachine van het Sponsblad

 

 

Toepassing:

Deze machine is geschikt voor ononderbroken blanking van non-metal bladmetaal met het vormen zich matrijs. Bijvoorbeeld: gezichtsmasker, poederdonsje, natte handdoek, glazendoek enz.

 

Parameter:

Maximumeffectkracht 400KN~500KN

De motormacht 3KW 4KW
Slagwaaier: 10135mm
Lijstgrootte: 1600*550mm
Pange tussen het drukken: 40185mm

 

Voordeel:

1. Computerplc de programmeerbare mens-machine interface, touch screen de fouteninformatie, geschikt materiaalonderhoud, digitale controlebesturingssysteem kan tonen, kan het automatische voeden, automatisch matrijzenknipsel realiseren, kan de wijzekeus van de vijf regelingsgrafiek hebben, plaats automatisch het aantal knipsel, hoge precisie, kan de positieprecisie 0,2 mm, besparingsmaterialen, hoge het werkefficiency bereiken, arbeidsintensiteit verminderen.

2. Het LC centrum van de programmacontrole heeft de geheugenfunctie van de verrichtingsinstructies, die niet na de stroomuitval of na het werk wordt beïnvloed, om de verrichting te vergemakkelijken.

3. Keur zich de stempel van de servomotorcontrole uit het transversale rond bewegen goed, multilayer materiële vlakte op de het voeden machine scherpe messenraad, servomotoraandrijving de het voeden machine het scherpe messenplaat voeden in het knipsel volgens de vereisten van ncinstructies. De machine voltooit automatisch de terugkeer van voer, blanking en blad het voeden platform, en de terugkeerslag van de hoofdverplaatsingsafstand, de voerlengte en de bladraad kan precies worden geplaatst. Dit document behandelt het probleem van de onnauwkeurige het in lagen aanbrengen lengte van multi-layer materiaal en de moeilijkheid van het materiële voeden.

4. De machine heeft hand en de automatische twee manieren om te werken, arbeiders kunnen gebeëindigde materialen opnemen, arbeidsintensiteit slechts verminderen en het werkefficiency verbeteren.

5. De machine kan worden gebruikt om materialen te verzamelen en 10% te bewaren aan 15% van grondstoffen.

6. Wegens de microcomputercontrole, is het automatiseringsniveau hoog, de gehele machinebehoeften slechts één arbeider, kan de productieefficiency 3-5 keer worden verhoogd, besparend energie bijna 1/3.

7. De dubbele oliecilinder, vier-kolom automatisch saldo die de structuur verbinden, zorgt ervoor dat elke scherpe positie van de scherpe diepte precies hetzelfde is.

8. Het speciale plaatsende mechanisme, met de scherpe messenhoogte die, maakt de slagaanpassing geschikt en nauwkeurig plaatsen.

9. Het centrale automatische smeringssysteem verzekert de precisie van de machine en verbetert de de machineduurzaamheid en levensduur.

De speciale specificatie kan worden aangepast (deurbreedte en lengte van het voeden van platform).