Yy-1700A volledig-Automatische van de Stoffenknipsel en Band Machinestof die machine scheuren

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam YAOYU
Certificering CE
Modelnummer Yy-1700
Min. bestelaantal 1 set
Verpakking Details Houten kist
Betalingscondities TT50% VOORAF, 50% VÓÓR VERZENDING
Levering vermogen 30 sets / maand
Productdetails
Hoog licht

strip cutting machine

,

material slitting machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het is geschikt voor doek die en voor diverse rechte strepen en 45degree-diafonalstrepen rollen snijden, zoals doek, niet-geweven doek, tenten, paraplu's, schuim, leer, weerspiegelende materialen, plastieken, document, dubbel-zijkleefstoffen, acetaatdoek, reiforcing stroken, geleidende doek, koperfolies, enz. Het is een ideale keus voor dergelijke industrieën zoals kledingstukken, bagage en baggages, schoenen en kappen, kledingstukversieringen, weerspiegelende materialenfabrieken, tentfabrieken, paraplufabrieken, transformatorfabrieken, elektronische fabrieken, enz.

 

1. De belangrijkste schacht en het ronde mes keuren het stepless systeem van de snelheidsvariatie en veranderlijk frequentiesysteem voor de drijfmacht goed. De hoge en met lage snelheid aanpassing een positieve en negatieve controle van de omwentelingsomschakeling is beschikbaar, om de beste scherpe kwaliteit te realiseren.

2. Het keurt hoge precisie stappend systeem goed om de scherpe breedte samen met nauwkeurige balschroef en glijdend spoor te controleren om hoge precisieknipsel te bereiken. De scherpe precisie kan 0.1mm bereiken.

3. Het keurt AC motorsnelheid goed aanpast systeem om het voeden van scherp blad en snelheid direct te controleren, om hoogte te bereiken - kwaliteits scherpe stroken.

4. De verrichtingsinterface keurt het menselijke scherm van de machinevertoning goed, waarop de scherpe breedte, hoeveelheid het plaatsen direct kan worden ingevoerd.